torsdag 29 juli 2010

Fiskelycka...

I onsdags blev barnen och jag bjudna på fisketur med Landskronabåtarna av pappa. Jimmy följde oxå med. Det va strålande sol och varmt redan kl: 07.00 då pappa hämtade oss, UNDERBART! Sebbe somnade påväg in till Landskrona och det tyckte jag va bra så han kanske kunde hålla sig alert och vaken hela fisketuren. Barnen hade sett fram emot detta ett bra tag.

Lyckan blev stor ute på havet! Pappa fick upp 3st fina torskar redan vid första stoppet och uttryckte sig med att middagen va räddad men Sebbe kontrade med att han i alla fall skulle ha fiskpinnar till middag denna dag! Alla som hörde denna kommentar höll ju på att vika sig av skratt!
Sebbe fick oxå upp en fin torsk och blev stolt som bara den. Tyvärr blev han ganska trött snabbt och somnade på bänken. Johannes kämpade på, fick upp en liten torsk som tyvärr va för liten att behålla men sen fick han även upp något som såg ut som en manet av något slag samt en sjöstjärna hi hi hi... Det gav oxå en del skratt på båten ska jag säga!!

Hela turen va underbar i alla fall trots Sebbe inte orkade hålla sig vaken hela turen så va han väldigt nöjd och Johannes med trots att han inte fick behålla någon torsk. Jag själv lyckades faktiskt dra upp 2st fina torskar.

Påväg hem till pappa somnade Sebbe igen, vi blev bjudna dit på middag. Sen när pappa körde oss hem slumrade han till en liten stund till och när vi kom hem kröp han ner i sin säng och tittade på tv innan vi skulle hem till ett par kompisar och grilla och lyckade somna IGEN.

Denna omgången har påverkat honom mer än tidigare. Dom har ju i och för sig sagt att det kan variera mycket hur han reagerar och mår. Men det va bara de första dagarna han va så trött sen blev det bättre och bättre men nu är det ju dags för en ny dos imorgon. Hoppas han inte blir lika trött!

Vi kommer i alla fall testa fiskelyckan igen!!

Tack pappa för denna underbara dag!! Kram...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar